Gatufest Centrala Nacka lördag 15 juni
Bakluckeloppis

Sälj och fynda på vår bakluc­ke­loppis

Vi gillar återan­vänd­ning! I år ordnar vi en bakluc­ke­loppis på gatufesten! Kom och fynda eller rensa ut det du inte behöver på gatufesten. Du kan sälja dina saker direkt från bakluckan på din bil, eller så tar du med ett bord alter­na­tivt hyr ett av oss. Du får en parke­rings­plats som du håller dig inom.

Vi planerar för 50–60 platser.

Plats för loppisen: Parke­ringen vid Nacka Stadshus, Granit­vägen 15.

Parke­ring för besökare finns kostnads­fritt (i begränsad mängd) på resten av stads­huspar­ke­ringen. Alter­na­tivt i Forum Nacka.

Anmälan: Via formu­läret nedan. Betald avgift räknas som anmälan. Det finns begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Ska du hyra bord betalas det samti­digt med anmäl­nings­av­giften, se nedan.

Pris: 295 kronor per plats. Anmälan är giltig när det är betalt. Tänk på att det inte går att boka av din plats och få pengarna tillbaka. Däremot kan du sälja din plats vidare.

Bil: Du kan delta med eller utan bil och anmäler det i formu­läret. Har du en större bil, typ skåpbil, ange detta i formu­läret under övrig info.

Bord: Vi hyr ut bord, max 2 st per utstäl­lare. Har du bil kan du endast hyra ett bord, som du kan ställa framför bilen. Har du inte bil får två bord plats inom din parke­rings­ruta. Glöm inte att betala bordet samti­digt med anmäl­nings­av­giften.

Förut­sätt­ningar: Infarten är öppen mellan 090.30–10.30 och utfarten efter kl.15. Du behöver vara på plats under hela loppisen som pågår kl.11–15. Av säker­hets­skäl får det inte ske någon trafik inne på området under den tiden.

Övriga regler: Du får endast sälja begag­nade grejer. Du är inte tillåtet att sälja mat eller vapen (inte heller antika vapen som pistoler, knivar eller svärd)

Betal­ning: Swisch­nummer 1233753654.
Viktigt. När du betalar, skriv samma namn som i anmäl­nings­for­mu­läret

Varmt välkommen att vara med på Centrala Nackas bakluc­ke­loppis!

Anmäl dig här

*” anger obliga­to­riska fält

Jag har bil*